03.06.17

Pühapäevaõmblus nr 23 – kaks lihtsat kleiti

Seekord juhtus nii, et minu kangakapist ei vähenenud mitte grammigi riiet, õnneks juurde ka ei ostnud. Lihtsalt selle nädala kleidid on sellised pisikesed kingitused sõpradele, nende oma soetatud riidest.
Te ei usu, aga Siiri sõitis Haapsalust kesk-Eestisse kangapoodi, vaat nii tore pood on meil siin:). Kuigi ta tahtis hoopis pidukleidi riiet, siis möödaminnes ostis ka mõned viskoostrikotaažid. Ja sama möödaminnes moodustasin ühest talle kohe pinkbasicu Kiire sutsakas, aga riie on äge, sättisin mustri ühe külje peale, kuigi kangal oli see pigem keskel. Ja harukordse juhtumina näeb kleiti seekord seljas! Iseennast ei saa ju pildistada.


Teine kleidike on naabritüdrukule, tema oma valitud kangast. Ja kui sa ikka lõpetad kolmanda klassi, siis mingid satsidega titekleidid ei kõlba ju :). Ehk siis selline suvine suure tüdruku kleit. Veidi pikendatud õlgadega, pisut alt lainev ja keskelt kummiga. Kummipaelale tegin riidest kanali, et kumm kõhu peal ebamugav ei oleks. Servad kanditud, lõike tuletasin ühest Ottobre pluusilõikest.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar