18.12.17

Pühapäevaõmblus nr 51 – loomapluusid

Need kaks kangatükki ostsin ma kaksikute jaoks täiesti ettekavatsematult. Lihtsalt need loomad tundusid nii nunnud ja riie ise on ka mõnus, selline õhuke hästi kukkuv dressikangas. Loodetavasti läheb lasteaias selliseid rõivaid vaja. Poiste dressika lõige pärineb ühest viimasemast laste Ottobrest, aga selle mis iganes pluus-kleit-tuunika lõike tegin ise. Kahjuks polnud kodus kõige õigemat tooni soonikut, aga see metsakarva ehk ikka sobitub loomadega kuidagi.



Õmblustöö tuli seekord läbi viia pühapäeva varahommikul, sest õhtul tähistasime traditsiooniliselt (fotostuudios käigu ja pidusöögiga restoranis) oma ümmargust pulma-aastapäeva. Lahe, kui pidulaua taga on järjest rohkem lapsi! Peenemate stuudiopiltidega läheb muidugi aega.


Nüüd on jäänud aasta lõpuni veel üksnes kaks pühapäeva. Ahaaa, üks neist on jõuluõhtu ja teine vana-aastaõhtu. Neil päevadel ei ole ma küll kunagi varem midagi õmmelnud. Aga eks ükskord on ikka esimene kord:).

1 kommentaar:

  1. Nii kaunis kangas! Ja toredad lapsed.

    Minu vanaema ei lubanud jõululaupäeval näputööd üldse teha. Kas tuli istuda piduriietes ja sirge seljaga ning lasta pühad sisse või siis ummisjalu veel viimaseid sööke vaaritada.

    Mul on siiani süümekad kui jõululaupäeval midagi ajaviiteks näpuvahel teen. :)

    VastaKustuta